Coachingpraktijk Leeuwarden
 

Coachingpraktijk Leeuwarden


De Coachingpraktijk Leeuwarden is er voor particulieren waarbij ik u graag van dienst ben  bij het ombuigen van problemen naar oplossingen. Heel wat mensen krijgen vroeg of laat te maken met (geestelijke of gezondheids) problemen. Maar er zijn maar weinig mensen die werkelijk meteen hulp zoeken voor hun problemen. We praten daar nu eenmaal niet gemakkelijk over. Toch is de stap naar hulp minder groot dan u denkt en daarmee de opluchting groter.

Kom eerst eens vrijblijvend langs om met elkaar te overleggen of wij samen tot een oplossing  voor uw proble(e)m(en) kunnen komen. Dat eerste, inventariserende, gesprek kost u niets. Dus wat houdt u tegen? Bovendien ontvangt u na uw bezoek van mij de "Levenswijzer" mee naar huis: gratis. Het bevat tien stappen die u kunnen inspireren om te komen tot een gezonder en gelukkiger leven.

Als we het over eens zijn dat mijn aanpak mogelijk een oplossing voor u is, vertel ik u iets over het aantal consults, mijn werkwijze, de kosten etc. Lees verder op deze website of u behoort tot de doelgroep. Herkent u de klachten/problemen? Maak dan meteen een afspraak in mijn agenda onderaan deze pagina.

Uiteraard is uw privacy gewaarborgd.

Rutger Boelsma

E-mailen
Bellen
Map
Info